2021-06-11 07:48:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Minden okod megvan a boldogságra

Napi horoszkóp június 11-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint hiába cselekszel a legnagyobb jóindulattal és szándékkal, a végén rosszul sülhet el a dolog: nem várt nehézségek félig, vagy teljesen megakadályozhatnak a terveidben. Adódik azonban valami másra lehetőség. Vedd észre: jól jársz!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az utóbbi időben elvesztetted a kedvedet arra, hogy a nagyobb haszon reményében kockázatot vállalj. Teljesen igazad van: az élet ma nem olyan, hogy ezt megengedhesd magadnak. Inkább az aprót becsüld meg, és nézd az összképet! Minden okod megvan a boldogságra.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kényelem és haszon: ma leginkább ez a két dolog foglalkoztat. Ma valami olyan ajánlatot kaphatsz, ahol egy csapásra két legyet üthetsz: mind a két dolgot megszerezheted. Ehhez azonban szemfülesnek kell lenned, és felvenni mindent telefont! Egy olyan élményben is részed lehet, ami lelkiekben is gazdagít, ez pedig többet ér mindennél.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bármire képes lennél a párodért, és ezt folyamatosan tudatod is vele. Ne aggódj, nem fog visszaélni a helyzettel, teljes szíveddel megbízhatsz benne. Arra az egyre vigyázz, hogy azért te se add fel teljesen az elvárásaidat. Állj a sarkadra néhány kérdésben.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma kifejezetten nehezedre eshet az alkalmazkodás. A legkisebb szikrára is szinte lobbansz: a szemed is szikrákat szór, szinte forr körülötted a levegő. Ez csak abban az esetben lehet jó, ha a szerelmed van melletted. Az a tűz másként perzsel, és akkor kell is ez a nagy lobogás!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma nehéz látogatód akadhat, talán egy folytonosan gondokkal küzdő barát vagy rokon személyében. Hallgasd meg türelmesen a panaszait. Azután pedig tegyél egy nagy sétát, vagy mosd át az agyad valami jó zenével.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az emberi kapcsolataid ma nagy próbatételnek lehetnek kitéve. Valamilyen feszült helyzet közepébe csöppenhetsz, ahol szokás szerint te játszod el a mérleg nyelvét. Használd ki erős képességedet a béketeremtésre!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kevesebbet kellene görcsölnöd bizonyos dolgokon. A baj többnyire akkora, amekkorára képes vagy feldagasztani magadban. Ha sokat morfondírozol egy ilyen dolgon, akkor ne is csodálkozz, ha végül kitölti a napjaidat.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma eljött az ideje a szellemi lomtalanításnak. Van néhány olyan elgondolásod, amik nem állták ki az idő próbáját. Szerencsére te a tüzes jegyekhez tartozol. Nem esik nehezedre az efféle megújulás most sem.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy gondolat már napok óta frusztrál, most végre sikerül megbékélned vele. Rá kell jönnöd, hogy ez is csak egy tanulságul szolgált az életedben. Egy tapasztalattal gazdagabb lehetsz, és még az illúziókról sem kell teljesen lemondanod.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A leghőbb kívánságod egy meghitt és stabil kapcsolat. Ehhez azonban mindig áldozatokat kell hozni. Most jött el az ideje annak, hogy ezt belásd. Persze nem mindegy, hogy az áldozat mekkora. Van, olyan, ami számodra is teljesen elfogadható.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma megmakacsolod magad: semmi és senki nem képes eltántorítani a tervedtől, amit már jó előre elhatároztál, hogy megteszel. Jól teszed, ha kivételesen a konokabb oldaladról mutatkozol meg. Csak így lehet érvényre juttatni az akaratod.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: